Beste deelnemer aan de Training Kritisch Denken HR 2014,

 

Dit is de startpagina van de site die hoort bij de training Kritisch Denken met Rationale die in september 2014 start. De Opleidingswijzer heb je per mail ontvangen maar is ook aan deze post toegevoegd. Je hebt ook per mail een uitnodiging voor deze site ontvangen. In het menu Bijeenkomsten kan je al het studiemateriaal vinden dat we gebruiken: PowerPoint lessen, opdrachten, uitwerkingen, Checklists etc.. Een gedeelte van het materiaal zal ook direct in Rationale gedeeld worden met behulp van links naar opdrachten die je in Rationale kunt vinden.

 

Wat te doen voordat de eerste bijeenkomst begint?

– Maak een account aan in Rationale. Gebruik hiervoor de code die in de Trainingswijzer staat.

Een korte handleiding voor het maken van een account staat hier:

[wpfilebase tag=fileurl id=1017 linktext=’Creating An Account With Rationale’ /]

 

– Lees ter voorbereiding van de eerste bijeenkomst het artikel van Tim van Gelder:

[wpfilebase tag=file id=420 tpl=data-table /]

 

Met vriendelijke groet,

Timo ter Berg